PODKAST HIŠA - M Sora
Želim ponudbo

PODKAST HIŠA

6. 4. 2022
Z veseljem vas obveščamo, da je danes zaživel nov slovenski podkast Hiša, ki ga bodo vodili sodelavci M Sore Barbara Šubic, Liza Križnar, Aleš Ugovšek in Boris Štrakl. Spletno stran podkasta najdete na tej povezavi.

Podkast Hiša je za vse in o vsem o hiši, kdaj tudi o hišni miši, o tistih, katerih dom je hiša in tudi za tiste, katerih hiša je tržna niša.

V Hiši gostimo tiste, ki hiše radi gradijo z idejami in tiste, ki jih gradijo z rokami. Raziskovali bomo kaj vse se dogaja za štirimi stenami še preden se sploh postavijo in kaj, ko na stežaj odprejo vrata.

Epizode Hiše lahko poslušate preko spletne stani, preko podkast platform Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Anchor oziroma preko vaše druge priljubljene podkast aplikacije (Podcast Addict).

V premierni epizodi smo v Hiši gostili oblikovalca, arhitekta, projektanta in samostojnega podjetnika Primoža Erznožnika iz Atelje 9. Splošno resno smo se pogovarjali skoraj o vsem o hiši.

Primož je zaupal kaj je v njegovi hiši najbolj posebnega in v Hišariji, kreativnem vložku podkasta, izkoristil redko priložnost za solo pevski nastop 😁

 Veliko užitkov ob poslušanju!