Podpora

Nudimo vam kakovostno montažo in servis, ki omogočita, da naši izdelki zaživijo v vsej svoji popolnosti.

Preberite več o naših storitvah

Zagotavljamo vam kakovostno storitev

Vsi radi živimo v udobnem in lepem. Kar je bilo še včeraj nemogoče, lahko danes uresničimo z obsežnim naborom tehničnih rešitev, ki vašemu oknu dodajo pričakovano razsežnost oziroma kakovost. V M SORI vam nudimo dostavo in montažo oken in vrat, v primeru menjave (prenove) pa tudi demontažo in odvoz starih oken. Prav tako vam nudimo pregled izvedenih del s termokamero.

Montaža oken M Sora
Montaža oken
Priporočamo vgradnjo slepih podbojev

Priporočamo vgradnjo slepih podbojev

Okna vgradimo v objekt, ko so že končana vsa gradbena dela. Na ta način se izognemo številnim mehanskim poškodbam oken in čiščenju oken po zidarskih delih. Objekt se pred vgradnjo oken dobro presuši. Slepi podboj omogoča dodatno izolacijo okenskih špalet na zunanji strani. To pa omogoča prihranke pri porabi energije in posledično zmanjšuje obremenitve okolja. Rok izdelave slepih podbojev je kratek, kar omogoča nemoteno izvajanje zidarskih del. Možna je vgradnja oken s slepimi okvirji brez zaključnih letvic. Vgradnjo s slepimi okvirji še posebej priporočamo v primeru, če se stranka odloči za okna iz macesnovega lesa.

RAL montaža

Vgradnja oken po smernicah RAL zagotavlja boljše tesnjenje oken in preprečuje nastanek toplotnih mostov. Toplotne izgube so manjše, predvsem pa ni pojava kondenza in plesni v notranjosti stika, ki se v ekstremnih primerih prenaša tudi na konstrukcijo. Sama RAL montaža ne bo dovolj učinkovita, če drugi deli hiše niso zadosti toplotno izolirani in so vir prevelikih toplotnih izgub. Zato je priporočljivo, da se zanjo odločimo pri vseh energetsko varčnih novogradnjah, ki ustrezajo zdaj veljavnim predpisom o toplotni zaščiti stavb. RAL montaža je obvezna pri nizkoenergijskih in pasivnih hišah.

Ral montaža oken
Tesnilni trak na stiku stene in okna je komaj opazen.

Negovalni set za okna
Negovalni set

Nega oken

Za prijeten videz in dolgo trajanje lesenih površin na notranji strani okna boste najbolje poskrbeli s priročnim setom čistilnih in negovalnih sredstev, katerega lahko naročite v M Sori. V setu se nahajajo čistilo za les, negovalni balzam ter korekturni lak.

Navodila za uporabo in vzdrževanje

Vsi izdelki M SORE (okna, vrata, senčila, police ter pripadajoči elementi) so visoko kakovostni izdelki. Z namenom ohranjanja kakovosti, trajnosti in brezhibnosti izdelkov ter zaščite ljudi pred poškodbami, moramo dosledno upoštevati vsa navodila iz priročnika Navodila za uporabo in vzdrževanje.

Navodila za uporabo in vzdrževanje oken M Sora

Naročilo servisa

Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti. Podatke potrebujemo, da vam bomo lahko poslali serviserja.

"*" indicates required fields

Imam okna M SORA*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povpraševanje
Servis