Les-alu okna

Z aluminijasto oblogo na zunanji strani okna je les zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Poiščite svoj tip okna

O les-alu oknih

Vsako les-alu okno je navznoter toplo in prijazno, navzven pa odločno in vzdržljivo. Videz notranje strani okna lahko prilagodite stanovanjski opremi, videz zunanje strani okna pa videzu fasade.

Les-alu okna so primerna za:

  • moderne ali tradicionalne objekte, prenove ali novogradnje,
  • objekte brez napuščev, saj aluminij na zunanji strani varuje leseni del okna pred zunanjimi vplivi.
lepljenci za okna
površinska obdelava oken

Kombinacija naravnega in trajnega materiala

Kombinacija lesa in aluminija nudi odlično toplotno in zvočno zaščito. Z les-alu okni bo vaše bivanje prijetno. Izbira barv aluminija je bogata – od barv po RAL lestvici do antico barv in barv z videzom različnih vrst lesa.

Dolga življenjska doba

Z aluminijasto oblogo na zunanji strani je leseno okno v celoti zaščiteno pred zunanjimi vplivi in zato ne potrebuje toliko vzdrževanja kot lesena okna. Aluminij je obstojen tudi če je leta in leta izpostavljen vremenskim spremembam. Vaša okna bodo tako tudi v prihodnjih letih ohranila prvotni izgled.

Cena
Priljubljenost
Izolativnost
Poravnava

Počisti filtre

Udobje 3Q

Les-alu okno UDOBJE 3Q odlikuje mehkoba lesa na notranji strani in obstojnost aluminija na zunanji strani.

Dimenzije profila

vgradna debelina

85 mm

vidna širina

107 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,7

0,98 W/m²K

Ug = 0,6

0,9 W/m²K

Ug = 0,5

0,82 W/m²K

Udobje Optimo XLS

Les-alu okno UDOBJE OPTIMO XLS je okno jasnih linij, ki odločno dopolnjuje sodobno oblikovano arhitekturo. Trendovski videz posebno poudari izravnana linija okenskega okvirja in krila, zaradi debelejšega profila pa je to okno toplotno učinkovitejše.

Dimenzije profila

vgradna debelina

95 mm

vidna širina

104 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,7

0,95 W/m²K

Ug = 0,6

0,86 W/m²K

Ug = 0,5

0,78 W/m²K

Vizija XL

Okno VIZIJA XL je zasnovano in oblikovano v duhu sodobnih, inovativnih pristopov v arhitekturi. Z zunanje strani tako ni videti lesa, saj celotno zunanjo površino elegantno pokrije domiselna kombinacija izolacijskega stekla in emajliranega roba.

Dimenzije profila

vgradna debelina

92 mm

vidna širina

122 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,6

0,9 W/m²K

Ug = 0,5

0,85 W/m²K

Prikaži več oken

Dodatki za okna

Raznolik nabor individualiziranih izdelkov, s katerimi nadgradite uporabniško izkušnjo in vrednost oken M SORA.

Poskrbimo za celovito izkušnjo

Okna so le delček celotne izkušnje, ki jo dobite z M SORO. Kakovosten izdelek je prvi korak, ki mu sledi vrhunska montaža izkušenih ekip. Tako naši izdelki zaživijo v vsej svoji popolnosti. Tudi po vgradnji izdelkov nudimo servis znotraj garancijskih pogojev.

100%

zagotovljen datum dobave ob finančni in tehnični potrditvi specifikacij naročila

9+

izkušenih monterskih ekip na področju vgradnje stavbnega pohištva

75

let prisotni na slovenskem trgu

kolektiv M Sora Mizarstvo

75 let
tradicije

Vhodna vrata

Imeti vrata pomeni imeti dom, varnost, prostor pripadanja. Vrata vabijo, da jih prestopimo, so pot, prehodi od rojstva do smrti. Odprta so priložnost, upanje, zaprta zasebnost, občutek miru. Vrata so povezana z naravno potrebo po urejanju in členjenju prostora. Najstarejša so bila lesena, masivna, danes so najboljša vhodna vrata minimalistično enostavna in čistih linij, izdelana iz visoko kakovostnih lesnih kompozitov.
mag. Polona Sketelj

VEČ O LES-ALU OKNIH

Lesena okna z alu oblogo na zunanji strani ponujajo vse, kar pričakujete od dobrega okna – kakovost, dobro izolacijo, estetsko dovršenost in funkcionalnost.

Podjetje M Sora je podjetje z več kot 70-letno tradicijo na področju izdelave lesenih oken. Smo mnenja, da si vrhunska okna, ki jih izdelujemo v različnih dimenzijah, zaslužijo tudi vrhunsko storitev. Zato vam priporočamo tehnološko napredna in estetsko dovršena lesena okna. Tradicijo pa smo združili s sodobnostjo in za vas ustvarili linijo visokokakovostnih lesenih oken z alu oblogo. V dolgih letih našega delovanja smo dosegli, kar smo želeli! Uspešnost in visoko konkurenčno sposobnost zagotavljamo s stalnim vlaganjem v strokovno izobraževanje, razvoj novih izdelkov in sodobno tehnološko opremo. Opiramo se na znanje in izkušnje mizarjev ter hkrati nenehno raziskujemo, preizkušamo in odkrivamo novosti. Prav zato naša lesena okna prestajajo izzive časa. Naša lesena in les-alu okna so danes prepoznana kot dovršen izdelek, po katerem z enakim zaupanjem posegajo tako graditelji individualnih hiš kot tudi arhitekti poslovnih in reprezentančnih objektov. Lesena alu okna – izberite najboljše lastnosti obeh materialov

podjetju M Sora menimo, da okna niso zgolj kos pohištva. Lahko bi rekli, da so naš stik z zunanjim svetom in bistven element vsakega doma, ki omogoča, da prostor diha. Za osnovni material smo izbrali les in to ne brez razloga. Les je živ, les diha in se prilagaja. Povezuje nas z naravo in nam omogoča udobno in zdravo bivanje. Veliko je prednosti lesenih oken, med drugim je les odličen izolator, ki pozimi preprečuje ohlajanje in poleti zadržuje sonce. Naša okna so izdelana iz lesa, ker pa želimo vedno biti v koraku s časom, uporabljamo tudi sodobne tehnologije, ki omogočajo trajnejše in bolj zanesljive rešitve. Zato smo razvili edinstveno linijo les-alu okenLesena okna smo obogatili s trpežno alu oblogo. Lesena okna z alu oblogo ponujajo vse, kar pričakujete od dobrega okna – kakovost, dobro izolacijo, estetsko dovršenost in funkcionalnost. Les-alu okna so navznoter topla in prijazna, navzven pa odločna in vzdržljiva. Vabimo vas, da obiščete naša prodajna salona in se prepričate o kakovostni in pestri ponudbi lesenih in les-alu oken.

Povpraševanje
Servis