Želim ponudbo

Vabljeni na dogodek Kreativni tiri 01

11. 5. 2016
Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana ter ostalimi partnerji organizirata delavnico Kreativni tiri 01. Brezplačen dogodek bo v sredo, 11. maja 2016, ob 18. uri , v Mestu oblikovanja Slovenija v Ljubljani.

Delavnice so namenjene prenosu znanja, izkušenj in krepitvi aktivnosti pri internacionalizaciji podjetij, ki svojo odličnost izkazujejo v lesu. Gre za serijo predavanj uspešnih podjetnikov, ki delujejo na področjih lesenih montažnih hiš, stavbnega in bivalnega pohištva, o izkušnjah, ki so jih pridobili ob aktivni udeležbi ali izvedbi poslovno-kreativnih projektov in sejemskih nastopov v tujini.

S predstavitvijo uspešnih podjetniških zgodb se bodo izkušnje, znanja in informacije inovativnih podjetnikov prenašale na udeležence predavanj, s ciljem, da se jim omogoči lažje in kakovostnejše sprejemanje odločitev o primerljivi angažiranosti in vključevanju v enake ali sorodne projekte.

Na prvem dogodku bodo svoje izkušnje predstavili proizvajalci lesenih montažnih hiš in stavbnega pohištva, ki svoje izdelke pod lastno blagovno znamko uspešno tržijo na tujih trgih, in sicer: Bogdan Božac (Marles hiše Maribor, d. o. o.), Selišnik Alojz (Melu d. o. o.), Matevž Vrhovnik (Alfa Natura d. o. o.) in Neja Rupnik (M Sora d. d.).

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije – Direktorat za lesarstvo.