Želim ponudbo

M SORA Z in ZA arhitekte

27. 3. 2014

Sodelovanje in razumevanje potreb med arhitekti in izdelovalci stavbnega pohištva sta eni izmed ključnih stvari za uspešno izvedbo projektov. S tem namenom smo se v podjetju M SORA odločili, da organiziramo dogodek na katerem bi združili slovenske arhitekte ter jim v štirih predavanjih predstavili okna M SORA in kompleksne rešitve na stavbah, uporabo BIM knjižnice M SORA oken v programski opremi ArchiCAD, strokovno predavanje o toplotni učinkovitosti oken ter predstavitev določenih novih predpisov v vrtcih, šolah in objektih. Dogodek bomo zaključili s sproščenim druženjem in z vodenim ogledom razstave o vratih.

Vljudno vas torej vabimo na dogodek »M SORA Z in ZA arhitekte«, ki bo potekal v ponedeljek, 14. 4. 2014 od 13.05 dalje v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani.

V neposredni bližini SEM-a se nahajata dve parkirni hiši - Parkirna hiša Metelkova (na Metelkovi ulici) in Parkirna hiša Taborski dvor (na Kotnikovi ulici), nedaleč stran pa je mogoče parkirati tudi na Parkirišču Trga OF poleg železniške postaje.

Več o dogodku si lahko preberete v priloženem letaku, zaradi lažje organizacije pa vas prosimo, da nam potrditev vaše udeležbe sporočite do petka, 4. 4. 2014 na urska.jereb@m-sora.si oz. 04 50 50 212.

Veselimo se srečanja z vami!