Okna - M Sora
Želim ponudbo

Slovenska okna vrhunske kakovosti

Podkast za vse in o vsem o hiši, kdaj tudi o hišni miši, o tistih, katerih dom je hiša in tudi za tiste, katerih hiša je tržna niša.


V Hiši gostimo tiste, ki hiše radi gradijo z idejami in tiste, ki jih gradijo z rokami. Kaj vse se dogaja za štirimi stenami še preden se sploh postavijo in kaj, ko na stežaj odprejo vrata?

Ker nam vaše zadovoljstvo pomeni največ, smo v podjetju M SORA poskrbeli, da vam prihranimo nekaj nepotrebnih klicev z možnostjo vpogleda v status vseh oddanih naročil na enem mestu. 

Kadarkoli in kjerkoli!

Eko sklad nadaljuje z dodeljevanjem nepovratnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb.

Eko sklad je 20.05.2022 objavil nov razpis (99SUB-OB22) za zamenjavo stavbnega pohištva, ki je nadomestil starega (74SUB-OB19).

Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni M SORA 

Vabljeni k branju bloga M SORA!

Na blogu vse o oknih, njihovem razvoju in trendih.
Blog je namenjen ozaveščanju širše javnosti o lesenih oknih, oknih prihodnosti in razvojnih projektih. 

M SORA vam ponuja možnost vgradnje oken ali panoramskih sten v steno objekta, pri čemer se profil okna skoraj v celoti skrije. Takšna vgradnja omogoča izboljšano energetsko učinkovitost. Toplotna prehodnost tako vgrajenega okna je približno 15% manjša kot pri normalno vgrajenem oknu. Hkrati je zaradi povečanja steklenih površin tudi videz tako vgrajenih oken oz. panoramskih sten privlačnejši.
Lesena okna so bila od nekdaj odlična izbira. Lesena okna dihajo, varčujejo z energijo, prostoru dajejo plemenit videz in nas v trajanju lahko celo nadživijo. Vsako okno M SORA gre skozi zapleten in skrbno nadzorovan proces sestavljanja, ki vam zagotavlja da bo vaše okno vir prijetnega in zdravega bivanja, vaš prostor bo z njimi pridobil na optimalni osvetljenosti in energetski učinkovitosti.

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov ali nasvet glede izvedbe del? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri odločitvi, ki pomembno vpliva na kakovost bivanja. Pokličite 04 50 50 230!

Preverite delovni čas prodajnih salonov po Sloveniji!

V preteklih letih nam je zaupalo veliko lastnikov stanovanjskih hiš in poslovnih objektov. Ponosni smo, da naša okna, vrata in panoramske stene nudijo udobje in zaščito številnim domovom v Sloveniji in v tujini.

Krediti in subvencije

Olajšajte si nakup z izjemnimi pogoji financiranja, ki jih omogoča banka Sparkasse ter krediti in subvencije Ekosklada.

Katalog izdelkov

S pomočjo informativnega kataloga bo vaša odločitev hitrejša in preprostejša. Izbirate lahko med različnimi katalogi naših izdelkov in storitev.

Strokovnjak odgovarja

Kako preprečiti rosenje na okenskem steklu?
Dvoslojno ali troslojno izolacijsko steklo?

Potrebujete nasvet?

Informativna ponudba

Želite prejeti neobvezujočo ponudbo? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Dobavni rok

Dobavni rok za okna je znan ob potrditvi vašega naročila.

Brezplačne e-novice

Prijavi

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!

Zadnje novice iz M SORE

  • 09.12.2022
    Včeraj je bil za M Soro res poseben dan. Na 1. konferenci trajnostnega menedžmenta v Ljubljani smo uradno prejeli prvi certifikat Green Star, ki potrjuje našo usmeritev in uspešnost na poti zelene preobrazbe.
  • 21.10.2022
    V četrtek, 20. oktobra 2022 je v salonu M Sore Mizarstva v Žireh potekal strokovni seminar o oknih, sodobni arhitekturi in bivanju. Seminar je bil akreditiran s strani Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije, namenjen pa je bil arhitektom, projektantom, oblikovalcem, krajinskim arhitektom in proizvajalcem zgradb.
  • 20.09.2022
    Obveščamo vas, da bo sejem Dom Plus, skupaj s pohištvenim sejmom Ambient Ljubljana, letos potekal od 5. do 9. oktobra 2022. Že danes vsi lepo vabljeni, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru!