Strokovni seminar - O OKNIH, SODOBNI ARHITEKTURI IN BIVANJU - M Sora
Želim ponudbo

Strokovni seminar - O OKNIH, SODOBNI ARHITEKTURI IN BIVANJU

Okna in ostale vrste stavbnega pohištva (drsne stene, vrata) so eden najpomembnejših vidnih elementov objekta in njegovega ovoja. Ker pa so okenski elementi v kontekstu sodobne arhitektura izrazito nestandardni je razumevanje osnovnih materialov in lastnosti oken nujno za ustrezno načrtovanje in predvidevanje njihove pravilne umestitve, uporabe in montaže.

Arhitekte, projektante in proizvajalce zgradb vabimo na strokovni seminar, ki bo potekal 20. oktobra 2022 v prostorih M Sore v Žireh in bo v prvem delu ponudil strokovne informacije in znanje o oknih, v nadaljevanju praktične rešitve na konkretnih objektih, ob koncu pa bomo vključili vse udeležence in preko moderiranega pogovora odgovorili na neodgovorjena vprašanja in prišli do skupnih zaključkov.

Znanje in izkušnje bodo delili Barbara Šubic (M Sora), Lenka Kavčič (Odprte hiše Slovenije), Bojan Mrežar (NAO) in Petra Ostanek (BALKON arhitektura).

Na dogodku ne bo manjkalo časa tudi za medsebojno spoznavanje, pogovore in utrjevanje obstoječih vezi.

Seminar je akreditiran pri Zbornica za arhitekturo in prostor, člani ZAPS pa za udeležbo prejmejo 3 kreditne točke (sklop C).

Strokovni seminar

O OKNIH, SODOBNI ARHITEKTURI IN BIVANJU

M Sora Mizarstvo, Industrijska ulica 13, Žiri - četrtek, 20. 10. 2022 ob 9. uri

 

Prijavnica na dogodek: