Mnenja kupcev - M Sora
Želim ponudbo

Mnenja kupcev

Okna M SORA - Izbira prvakov

V pasivno hišo našega vrhunskega telovadca Mitje Petkovška so vgrajena okna M SORA - Polar E.

Mitja Petkovšek: "Zelo je pomembno, da so tudi okna kvalitetna. V hišo izdelano iz samih naravnih materialov se lepo prilegajo izvrstna M SORA alu-les okna. M SORA okna so res Mercedes!"

Mihovec, Medvode

"Prijazni prodajalci; pohvalil bi možnost ogleda proizvodnje v Žireh."

Ribarič, Portorož

"Odličen sprejem v podjetju, ogledali smo si tudi proizvodnjo oken."

Zakonca Treven, Radovljica

"S sodelovanjem z vašimi zaposlenimi sva bila zelo zadovoljna, zato ponovno izrekava pohvalo in zahvalo zaposlenim v M SORI, posebej pa prijaznima monterjema, ki sta svoje delo opravila res strokovno."

Zupan, Ljubljana

"Imam naslednje pohvale: odlični materiali, natančna izdelava, točnost, odzivnost zaposlenih, odlična monterja tako pri demontaži starih oken kot pri montaži novih."

Gosnik, Muta

"Prijazni monterji in strokovno opravljena montaža. Vsem delavcem v M SORI se zahvaljujem za strokovno opravljeno delo in prijaznost."

Slabe, Logatec

"Hvala za kakovost in natančnost."

Peršin, Domžale

"Z vašimi okni smo zelo zadovoljni- so kvalitetna in estetska."

Erjavšek, Križe

"Okna M SORA so prvovrstna; kdor jih vidi, je navdušen. Vsi dogovori in komunikacija s podjetjem- ODLIČNA!"

Žvanut, Dolsko

"Pred nekaj dnevi smo doživeli vlom v našo novo hišo. Rad bi se zahvalil Sori, še posebej  g. Sebastjanu za hiter obisk, prijaznost in takojšnje popravilo. Brezplačno popravilo je še posebej lepa gesta ker hiše nismo imeli zavarovane in smo že tako utrpeli posledice kraje.
Vašo firmo bom z veseljem priporočal znancem in prijateljem kot firmo s kvalitetnimi okni in profesionalnkm odnosom."

Primožič, Železniki

"Zadovoljen sem, ker sem za svoj denar dobil kvaliteto, ki jo drugi ponudniki stavbnega pohištva v Sloveniji niso zmožni ponuditi. Pohvalil bi kooperativnost vseh, s katerimi sem se dogovarjal in sodeloval v procesu nakupa in vgradnje, še posebej pa sem vesel ob dejstvu, da smo v naš dom vgradili domače znanje in pamet."

Nastja K., Gorenja vas

"Izdelava oken je kakovostna. Odlično!"

Vidic, Lesce

"Vsi, ki so nas obiskali na domu (merilec, monterji), so prišli točno ob dogovorjenem času. Delali so natančno in hitro. Delo je bilo glede na obseg hitro in kakovostno opravljeno."

Leskovec, Žirovnica

"Pohvala, posebno monterjem za učinkovito delo in skrb, da se ne naredi škoda v stanovanju."

Boštjan K., Kranj

"Vaša okna imam vgrajena dve leti in moram reči, da sem res zadovoljen. Gledal sem tudi druga okna, ampak sem bil z vašimi najbolj zadovoljen. Les je les. Kar tako naprej."

Alenka N., Borovnica

"Izredno lep izdelek, poudarek na naravnih materialih- les. Okna so dobro zaščitena pri transportu. Monterji so zelo pazljivi pri odlaganju oken in montaži ter zelo spretni. Izjava projektanta: okno M SORA- samo stojiš in gledaš, resnično lep izdelek (leseno okno)."

Vladimir L., Kranj

»Z vašim proizvodom sem v celoti zadovoljen, kot tudi z montažo, ki sta jo strokovno in kakovostno izvedla Jure in Klemen. Naj vam sporočim še, da sem bil pri vseh kontaktih z vami in vašimi sodelavci zelo prijazno postrežen, zato moja iskrena zahvala in čestitka za poslovnost!«

Slavko Š., Grosuplje

»Pri nas je montaža oken zaključena. Z izvedbo smo zadovoljni.«

Robert Š., Cerkno

"Najlepše se vam zahvaljujem za hitro in kvalitetno dostavo in montažo naročenih oken. Z vašo ponudbo sem zelo zadovoljen."

Marino U., Dol pri Hrastniku

»Zadovoljni smo s kvalitetno izdelavo in pravočasno dobavo opreme. Poudarili bi tudi kvalitetno montažo in korekten odnos osebja do strank.«

Gorazd K., Žiri

»Z delom in proizvodi smo zadovoljni, le dobavni rok je bil nekoliko daljši, a je to razumljivo, saj smo se za menjavo oken odločili ravno v tem predzimskem času, ko ste najbolj zaposleni.«

Tina M, Srednja vas v Bohinju

»S kvaliteto oken in storitvami smo bili zelo zadovoljni zaradi vaše profesionalnosti in dobre kakovosti oken.«

Milan M., Žiri

»Sem zelo zadovoljen z vašim izdelkom in montažo.«

Igor J., Kočevje

»Z vašimi okni smo zelo zadovoljni. Upamo, da bodo dolgo zdržala. Še posebej smo zadovoljni z ekipo, ki je okna zelo kakovostno vgradila. Še enkrat pohvala vašim delavcem in monterjem!«

Anica P., Gorenja vas

»Sem zadovoljna. Bili ste prijazni in razumevajoči.«

Družina Leban, Kranj

»Zahvaljujemo se vam za izredno korektno in kvalitetno opravljeno delo, tako za kakovost izdelka kot izpeljavo komercialnega dela. Zahvalili bi se vam za strokovno svetovanje, sodelovanje ter informiranje med samo izdelavo stavbnega pohištva. Tudi v bodoče vam želimo, da bi uspešno sodelovali na relaciji kupec-prodajalec-proizvodnja, saj samo tak pristop do kupca privede do končnega zadovoljstva vseh.«

C. M., Ljubljana

»Imam 7 macesnovih oken M Sora. Dogovoril in naročil sem jih v Ljubljani, na Letališki 32b. S ceno sem bil zadovoljen, dobavni rok je bil za kakšen teden daljši od obljubljenega, montaža pa je bila kvalitetna. Vaš odnos in profesionalnost sta me prepričali, da sem pri vas naročil še vrata.«