Želim ponudbo

Vrata po meri

14. 1. 2019

Vrata po meri – izberite sanjski vhod za svoje stanovanje ali hišo!

Vrata po meri zahtevajo kar precej pomembnih odločitev, da pridete do optimalne kombinacije lastnosti zase in za svoj dom. Te odločitve v osnovi delimo v dve večji skupini: estetika in funkcionalnost. Nič drugače pa ni v primeru, da vas zanimajo moderna notranja vrata po meri za vaše stanovanje. Kako torej poiskati najboljšo možnost in komu zaupati izdelavo, da boste dobili natanko tisto, kar ste si zamislili?

Kaj odlikuje kakovostna vhodna vrata, cena in informacije o izdelavi

Čeprav se vhodna vrata za stanovanje ali za hišo običajno izbira predvsem glede na to, kako všeč so nam vizualno, pa pri tem nikakor ne smemo zanemariti njihove osnovne funkcije. Vhodna vrata za stanovanje in hišo so najprej namenjena temu, da zagotovijo ustrezno stopnje zaščite – za vašo lastnino, še bolj pa za vas in vaše bližnje. Izdelana morajo biti torej tako, da ne poenostavijo dela potencialnim nepovabljenim gostom. Poleg kakovosti uporabljenega materiala in izdelave, ki sta temelj, je sicer pogosto smiselna še dodatna protivlomna zaščita, ki vam bo zagotovo pomagala pri tem, da boste ponoči spali bolj mirno in da boste na dopustu brez skrbi. Za stanovanje naslednji vidik sicer ne pride v poštev, pri hišah pa se je treba prepričati še, da je zagotovljena zadostna odpornost vrat na manj ugodne vremenske razmere (dež, sneg itn.), ki pri manj kakovostnih materialih hitro privedejo do poškodb. Seveda pa ne smemo nikakor zanemariti niti izolacijskih lastnosti posameznih modelov, da preprečimo nepotrebne energetske izgube in s tem povezane stroške. Varnost, trpežnost in energetska učinkovitost – to so torej vsekakor trije izjemno pomembni vidiki, ki jih je nujno upoštevati, ko izbirate vhodna vrata. Cena  vrat naj zato ne bo na prvem mestu pri primerjanju različnih ponudb, saj boste čez čas najverjetneje obžalovali, če boste preprosto izbrali najcenejšo možnost. V povezavi s tem je treba upoštevati še, da je izdelava po meri običajno nekoliko dražja, vendar pa se v večini primerov vendarle močno splača, saj boste imeli  tu resnično povsem proste roke glede želene končne podobe.

Odločitev za vhodna vrata po meri omogoča ogromno svobode pri detajlih

Izdelava po meri zajema tako osnovne odločitve glede materiala in barve kot navidezno drobne, na primer glede tipa kljuke oziroma odpiranja, ki pa imajo na koncu velikokrat izredno pomemben vpliv na celotno estetiko. Med materiali je trenutno ena najbolj priljubljenih izbir za vrata po meri, tako za stanovanja kot za hiše, nedvomno les. Kot naravni material poskrbi za neposnemljiv občutek topline in povezanosti z naravo, obenem pa je to izbira, ki je  okolju prijazna in zato v skladu s pozivi k bolj ekološkemu bivanju, ki postajajo v današnjem času vse glasnejši. Prav tako odlična možnost pa je kombiniranje lesa z aluminijem. S tem poskrbimo, da stopijo manjše pomanjkljivosti v ozadje in da pridejo do izraza predvsem odlike obeh materialov. Če želite, da bo vaš vhod zares nekaj posebnega, je morda smiselno razmisliti o izvedbi po meri z zasteklitvijo, o posebnih vzorcih ipd. Sodelovanje s strokovnjakom za zunanje stavbno pohištvo lahko prinese resnično čisto unikatne izvedbe, ki bodo v hipu pritegnile pozornost s svojo neponovljivostjo, modernostjo, izvirnostjo in občutkom za podrobnosti. Igrajte se z različnimi možnostmi, ki jih omogočajo vrata po meri, da bodo ta na koncu zares odražala esenco vašega stanovanja oziroma doma!

Naročniku v celoti prilagojena vhodna vrata (stanovanje ali hiša)

Ali morda sami ravnokar načrtujete nova vhodna vrata? Stanovanje oz. hišo gostje običajno najprej »ocenijo« prav po tem elementu, saj je prvi, s katerim pridejo v stiku. To pa pomeni, da morate biti zelo premišljeni pri izbiri ponudnika, ki mu boste zaupali izdelavo po meri. V podjetju M Sora menimo, da vam lahko prav mi ponudimo tisto, kar iščete – profesionalno izvedbo po meri, ki vključuje najboljše materiale in izredno preciznost pri proizvodnji. Bogate izkušnje s proizvodnjo zunanjega stavbnega pohištva – pomemben del našega prodajnega programa predstavljajo tudi okna za stanovanje ali hišo po meri, ki zagotovijo odlično izolacijo – in kopica zadovoljnih strank so zagotovo najboljše zagotovilo za to, da vas ne bomo pustili na cedilu, četudi so vaša pričakovanja nekoliko nestandardna. Predogled tega, kako bodo videti vaša nova vhodna vrata za stanovanje ali hišo, vam je na voljo na naši spletni strani. Tam vas namreč čaka konfigurator, katerega uporaba je zelo preprosta. Želene lastnosti za vhodna vrata enostavno prilagodite po meri in dobili boste končno podobo, ki nam jo preprosto pošljite, če želite prejeti neobvezujočo ponudbo.

Za vas ustvarimo tudi moderna notranja vrata po meri

Naše področje pa niso samo vhodna vrata za stanovanja in hiše oz. zunanje stavbno pohištvo, ampak za vas brez težav ustvarimo tudi moderna notranja vrata po meri, za katera vam nudimo kar do 10 let garancije. Naša moderna notranja vrata imajo iz aluminija izdelan podboj, ki je povsem neviden, kar jih dela še posebej inovativna. Na spletni strani vas čaka nekaj fotografij, na katerih si boste lahko pobliže ogledali detajle, ki so številne očarali že v prvem hipu!