Vsa okna

Neopisljiv je občutek, ko se zazrete skozi okna, začutite domačnost in toplino lesa, ki ustvarjajo vaš dom.

Poiščite svoj tip okna

Vrsta
Cena
Priljubljenost
Izolativnost
Poravnava

Počisti filtre

Udobje 3Q

Les-alu okno UDOBJE 3Q odlikuje mehkoba lesa na notranji strani in obstojnost aluminija na zunanji strani.

Dimenzije profila

vgradna debelina

85 mm

vidna širina

107 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,7

0,98 W/m²K

Ug = 0,6

0,9 W/m²K

Ug = 0,5

0,82 W/m²K

Natura 3

Leseno okno NATURA 3 je energijsko varčno okno, s troslojno zasteklitvijo. Sestavljeno je iz okenskih profilov debeline 68 mm, ki so lahko izdelani iz raznovrstnih lesnih vrst. Primerno je za vse, ki želite v svoj dom vgraditi sodobna lesena okna.

Dimenzije profila

vgradna debelina

68 mm

vidna širina

122 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,6

0,91 W/m²K

Udobje Optimo XLS

Les-alu okno UDOBJE OPTIMO XLS je okno jasnih linij, ki odločno dopolnjuje sodobno oblikovano arhitekturo. Trendovski videz posebno poudari izravnana linija okenskega okvirja in krila, zaradi debelejšega profila pa je to okno toplotno učinkovitejše.

Dimenzije profila

vgradna debelina

95 mm

vidna širina

104 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,7

0,95 W/m²K

Ug = 0,6

0,86 W/m²K

Ug = 0,5

0,78 W/m²K

Prikaži več oken

Dodatki za okna

Raznolik nabor individualiziranih izdelkov, s katerimi nadgradite uporabniško izkušnjo in vrednost oken M SORA.

Poskrbimo za celovito izkušnjo

Okna so le delček celotne izkušnje, ki jo dobite z M SORO. Kakovosten izdelek je prvi korak, ki mu sledi vrhunska montaža izkušenih ekip. Tako naši izdelki zaživijo v vsej svoji popolnosti. Tudi po vgradnji izdelkov nudimo servis znotraj garancijskih pogojev.

100%

zagotovljen datum dobave ob finančni in tehnični potrditvi specifikacij naročila

9+

izkušenih monterskih ekip na področju vgradnje stavbnega pohištva

75

let prisotni na slovenskem trgu

kolektiv M Sora Mizarstvo - okna in vrata

75 let
tradicije

Vhodna vrata

Imeti vrata pomeni imeti dom, varnost, prostor pripadanja. Vrata vabijo, da jih prestopimo, so pot, prehodi od rojstva do smrti. Odprta so priložnost, upanje, zaprta zasebnost, občutek miru. Vrata so povezana z naravno potrebo po urejanju in členjenju prostora. Najstarejša so bila lesena, masivna, danes so najboljša vhodna vrata minimalistično enostavna in čistih linij, izdelana iz visoko kakovostnih lesnih kompozitov.
mag. Polona Sketelj

VEČ O OKNIH

Okna so velik del površine stavbnega ovoja in ključen gradnik izgleda objekta. V preteklih letih so se estetski standardi arhitektov in strank precej zvišali. Vsi stremijo k visoki kakovosti, čistim in neomejenim pogledom, vitkim profilom in visokim dimenzijam elementov stavbnega pohištva.

Danes je izbira velikih panoramskih sten in oken precej bolj zahtevna, kot si predstavlja marsikateri naročnik, saj velikost, teža in položaj okna v objektu s seboj prinesejo tudi omejitve, ki jih je treba upoštevati najprej pri izbiri in nato še pri vgradnji okna.

V M Sori nudimo strokovno podporo arhitektom že v fazi načrtovanja in potem tudi v fazi izbire ter izvedbe oken in panoramskih sten. Skupaj načrtujemo kompleksnejše izvedbe vgradnje, pripravljamo rešitve s smernicami za izvedbena dela za ustrezno predpripravo okenskih odprtin, tlakov, suhomontažnih del in fasade, tako da je končni izgled usklajen s pričakovanji arhitekta in naročnika.

V M Sori svetujemo tudi lastnikom objektov, ki morajo v procesu naročila izbrati tako okna kot osnovne dodatke ter poskrbeti za pravilno predpripravo objekta pred vgradnjo. Obiščite naša prodajna salona in naši izkušeni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali o izbiri okenskih modelov in izvedbi.

V M Sori poskrbimo tudi za kakovostno izvedeno montažo, ki se jo načrtuje že v fazi izbire in naročila stavbnega pohištva. Montaža je zaradi vse večjih želja po minimalističnem izgledu, dimenzij stekel in velikosti lesenih elementov večkrat bolj zahtevna, kot si predstavljamo. Zato so potrebni izkušena montažna ekipa in najkakovostnejši materiali. Za kakovostno izvedbo, stabilnost in trdnost konstrukcije stavbnega pohištva je potrebno mehansko fiksiranje in vlepljanje stekel po celotnem obodu v panoramske izvedbe. Velikokrat ekipe montirajo elemente izven odprtin na konzolne elemente, prav tako je pogosto potrebna montaža elementov s pomočjo vakuumskih dvigal in natančno umeščanje elementov v odprtine na samem mestu vgradnje, ki zahteva dodatna mizarska dela.

Čeprav sta proizvodnja in vgradnja sodobnih oken in velikih panoramskih zasteklitev kompleksna, pa vam v M Sori zagotavljamo, da vas bo naša ekipa razbremenila stresa, saj bo s strokovnim znanjem in podporo ustrezno svetovala in poskrbela, da pri vgradnji ne bo nepričakovanih težav. Z M Soro stranka ne dobi samo oken, ampak so okna le del celostnega paketa od zasnove do končne izvedbe.

Povpraševanje
Servis