HIŠA C

Igor Martinjak / 2019

Enodružinska hiša C v Lescah v svojem polodprtem tlorisu združuje vse zasebne prostore v eni stanovanjski enoti. Dvoetažni volumen klasični zasnovi stanovanjske hiše daje zračnost, odprtost in veliko naravne svetlobe v vseh obdobjih dneva. Bivalni in servisni prostori so dobro povezani, od veže do kuhinje z dnevno sobo, garderobe in savne. Zasnova hiše sledi navadam in rutinam stanovalcev. V zgornjem nadstropju so zasebni prostori – spalnice in kopalnice. Konstrukcijski material je les, ki je v notranjosti objekta viden v celoti. (Vir: OHS, foto: Miran Kambič)

V projekt vključeni naši izdelki

Vizija XL

Okno VIZIJA XL je zasnovano in oblikovano v duhu sodobnih, inovativnih pristopov v arhitekturi. Z zunanje strani tako ni videti lesa, saj celotno zunanjo površino elegantno pokrije domiselna kombinacija izolacijskega stekla in emajliranega roba.

Dimenzije profila

vgradna debelina

92 mm

vidna širina

122 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,6

0,9 W/m²K

Ug = 0,5

0,85 W/m²K

Udobje Optimo XLS

Les-alu okno UDOBJE OPTIMO XLS je okno jasnih linij, ki odločno dopolnjuje sodobno oblikovano arhitekturo. Trendovski videz posebno poudari izravnana linija okenskega okvirja in krila, zaradi debelejšega profila pa je to okno toplotno učinkovitejše.

Dimenzije profila

vgradna debelina

95 mm

vidna širina

104 mm

Toplotna izolacija okna (Uw)

Ug = 0,7

0,95 W/m²K

Ug = 0,6

0,86 W/m²K

Ug = 0,5

0,78 W/m²K

Povpraševanje
Servis