Notranja vrata - M Sora
Želim ponudbo

Harmonija - moderna notranja vrata s skritimi podboji

 • Inovativna notranja vrata z nevidnim aluminijastim podbojem in krilom v ravnini stene.
 • Masivno krilo je lahko narejeno po vzorcu katerihkoli vrat.
 • Lahko je pripravljeno za poljubno slikopleskarsko obdelavo.

  Kliknite za ogled slik- detajlov vrat Harmonija

  Notranja vrata po meri za vsak dom, pisarno in druge prostore

  Notranja vrata so ves čas izpostavljena, ni jih mogoče skriti in ne da se jim izogniti. Prav zato morajo biti estetska, lepo morajo sovpadati z ostalo opremo v prostoru in ne nazadnje, notranja vrata morajo biti predvsem kvalitetna.

  Njihova vloga je zelo pomembna, poudarijo namreč prostor in nudijo zasebnost, poleg tega pa prostore povezujejo in hkrati ločujejo med seboj.

  Kako pa vemo, da so notranja vrata res kvalitetna?
  Bistveno je da se ta lepo odpirajo in zapirajo ter nudijo primerno zvočno izolacijo. Seveda pa mora biti tudi njihova vgradnja izvedena strokovno in natančno, kar se začne s primerno odprtino.

  Obstajata dva načina. Ali odprtino prilagoditi vratom, ali pa notranja vrata izdelati po meri in jih prilagoditi odprtini.

  Montaža notranjih vrat brez vidnih podbojev, je malce zahtevnejša, saj je potrebno aluminijasti profil vgraditi v odprtino in ga kasneje zakriti z ometom. Vratno krilo je tako poravnano s steno, njihov videz pa moderen in izjemno estetski.

  Pred izdelavo notranjih vrat je treba poznati tudi stran odpiranja, o kateri se, tako kot vseh ostalih podrobnostih posvetujemo s stranko, ki notranja vrata naroči. Prav tako se dogovorimo o polnilu, oziroma o izvedbi iz masivnega lesa, ki ga lahko prilagodimo različnim vzorcem.

  Preden se lotimo izdelave vrat, moramo vedeti tudi kje bodo notranja vrata vgrajena, glede na to koliko bodo obremenjena. Zakaj? Bolj obremenjena morajo biti opremljena z najboljšim zapiralnim sistemom in kvalitetno kljuko, ki bosta dolga leta dobro služila svojemu namenu.

  Majhne podrobnosti, ki odsevajo stil in način življenja ljudi pripomorejo, da bivalni prostor postane dom. V M Sori vam pomagamo do popolnosti. Vemo, da tudi občutek pri odpiranju in zapiranju vrhunsko izdelanih notranjih vrat, pomembno vpliva na dobro počutje in ugodje.