Vrata - M Sora
Želim ponudbo

Vrata po vaši meri

Vrata so tisti element vašega doma, ki zaokroži celoto. Skupek funkcionalnosti in dekorativnih razsežnosti, ki jih lahko izberete sami. Naši mojstri pomagajo pri vseh fazah izbire – svetujejo, izmerijo, izdelajo, dostavijo in montirajo kakovostna in estetsko dovršena vrata, skladna z vašim domom in željami.

Naročniška proizvodnja omogoča uresničitev mnogih želja.

Kombinacija stekla in lesa nudi moderen izgled in veliko obstojnost vhodnih vrat.

Oblikuj svoja vhodna vrata!

Inovativna notranja vrata z nevidnim aluminijastim podbojem in krilom v ravnini stene.

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov ali nasvet glede izvedbe del? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri odločitvi, ki pomembno vpliva na kakovost bivanja. Pokličite 04 50 50 200!

Krediti in subvencije

Olajšajte si nakup z izjemnimi pogoji financiranja, ki jih omogoča banka Sparkasse ter krediti in subvencije Ekosklada.

Katalog izdelkov

S pomočjo informativnega kataloga bo vaša odločitev hitrejša in preprostejša. Izbirate lahko med različnimi katalogi naših izdelkov in storitev.

Informativna ponudba

Želite prejeti neobvezujočo ponudbo? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Strokovnjak odgovarja

Kako preprečiti rosenje na okenskem steklu?
Kako izolirati preklado pod zunanjimi senčili?
Kakšna vhodna vrata lahko vgradimo v pasivno hišo?

Potrebujete nasvet?

Brezplačne e-novice

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!


Zadnje novice iz M SORE

  • 09.12.2022
    Včeraj je bil za M Soro res poseben dan. Na 1. konferenci trajnostnega menedžmenta v Ljubljani smo uradno prejeli prvi certifikat Green Star, ki potrjuje našo usmeritev in uspešnost na poti zelene preobrazbe.
  • 21.10.2022
    V četrtek, 20. oktobra 2022 je v salonu M Sore Mizarstva v Žireh potekal strokovni seminar o oknih, sodobni arhitekturi in bivanju. Seminar je bil akreditiran s strani Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije, namenjen pa je bil arhitektom, projektantom, oblikovalcem, krajinskim arhitektom in proizvajalcem zgradb.
  • 20.09.2022
    Obveščamo vas, da bo sejem Dom Plus, skupaj s pohištvenim sejmom Ambient Ljubljana, letos potekal od 5. do 9. oktobra 2022. Že danes vsi lepo vabljeni, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru!