Površinska obdelava - M Sora
Želim ponudbo

Učinki najsodobnejših tehnologij se najbolj izrazijo pri površinski obdelavi okenskih elementov. Ta mora namreč zadovoljiti zahtevo po varstvu okolja, hkrati pa kupcu ponuditi kakovostne in trajne rešitve, ki omogočajo maksimalen estetski in funkcionalen izkoristek.

Vsak del okna je predobdelan in je v okno vgrajen popolnoma zaščiten. Proces lakiranja je večstopenjski, strojno nadzorovan in temeljit. Sodobna lakirnica varuje okolje pred nepotrebnimi obremenitvami. Uporabljeni laki na vodni osnovi so okolju in človeku prijazni. V M SORI vam lahko ponudimo 10-letno garancijo na površinsko obdelavo okna.

Pri barvi lesa lahko izbirate med pokrivnimi in transparentnimi premazi, pri barvi aluminija pa med lakiranimi ali eloksiranimi površinskimi obdelavami. Nudimo vam tudi pestro izbiro imitacij lesa. Okna v kombinaciji lesa in aluminija vam omogočajo, da barvo aluminija prilagodite barvi fasade, barvo lesa pa barvi notranje opreme vašega stanovanja.

 

Tehnologija prašnega lakiranja GS Premium zagotavlja boljšo obstojnost barv. Oglejte si nove barve aluminija:

Novi barvni toni

V M SORI smo naši,  že zdaj obširni barvni karti, dodali še 10 novih trendnih barv. Vsi novi barvni toni so trenutno na voljo pri nakupu alu-les oken.