Komarniki - M Sora
Želim ponudbo

Komarniki

Če želite imeti sočasno odprto okno in zaščito pred mrčesom, priporočamo vgradnjo komarnikov.

Sodobna izvedba je integrirani komarnik v roletni omarici. Vsi komarniki so izdelani iz aluminijastega okvirja. Poleg standardnih barv je možno tudi barvanje po RAL lestvici.

Rolo komarnik se podobno kot roleta navije v svojo omarico, kjer ostane zaščiten in skrit. Odpiranje je možno vertikalno ali horizontalno. Prednost tega komarnika je "KLIK" sistem odpiranja. Kot odlična in dovršena alternativa temu sistemu je drsni komarnik, ki ga običajno priporočamo pri večjih elementih.

Fiksni komarnik pritrdimo direktno na okno ali v odprtino. Je izredno lahek in vzdržljiv. Možna je tudi izvedba nestandardnih oblik (trapez, trikotnik,...).

Drsni komarnik je sestavljen iz fiksnega okvirja, ki drsi po posebnih alu vodilih. Primeren je za zaščito pred mrčesom pri osebnih prehodih na teraso ali balkon. Možna je izvedba enega drsnega krila ali kombinacije dveh.

Krilni komarnik se podobno kot okensko krilo odpira z notranje strani. Vgrajujemo ga na balkonska in vhodna vrata. Vgrajen je lahko na okno ali v odprtino.

 • Drsni komarnik
  Drsni komarnik
 • Krilni komarnik
  Krilni komarnik
 • Rolo komarnik
  Rolo komarnik
 • Fiksni komarnik - možno barvno ujemanje z okvirjem
  Fiksni komarnik - možno barvno ujemanje z okvirjem