Dodatki za okna M SORA - M Sora
Želim ponudbo

Dodatki za okna M SORA

V M SORI vsak dan iščemo nove odgovore na funkcionalne ovire pri spreminjanju prostorov v prijetna stanovanja in navdihujoče poslovne prostore. Zaradi tegaje nastal kompetenten nabor izdelkov, s katerimi je mogoče izboljšati uporabno vrednost določenega tipa okna M SORA.

Stekla za okna
Steklo je dragocena plast med notranjostjo in zunanjostjo. Zagotavlja osnovno funkcijo okna in skrbi za vrsto drugih pomembnih učinkov - od zastiranja pogledov do varčevanja z energijo in zaščite pred hrupom.
Steklene ograjice
Na diskreten način dosegamo varnostne standarde proti padcem v globino s steklenimi ograjicami, ki na eleganten način omogočajo vgradnjo panoramskih zasteklitev segajočih vse od tal do stropa tudi v zgornjih nadstropjih.
Les
V M SORI izdelujemo okna iz okenskih profilov, ki so iz lepljenega lesa brez vidnega dolžinskega spoja. Uporabljamo kakovosten les smreke/jelke, macesna, hrasta, merantija in bora.
Okovje
V M SORI serijsko vgrajujemo kakovostno okovje uglednega evropskega proizvajalca. Okovje omogoča enoročno odpiranje po vertikalni in horizontalni osi. Nudimo vam tudi možnost vgradnje varnostnega (WK1, WK2) in skritega okovja.
Kljuke za okna
Pestra izbira pololiv vam ponuja možnost klasičnih ali popolnoma modernih kljuk, ki bodo smiselno zaključile podobo okna.
Križi
V M SORI vam nudimo pestro izbiro okrasnih križev za okna.
Rolete
Rolete spadajo med senčila, s katerimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, poleg tega pa nam nudijo še dodatno zvočno in toplotno izolacijo.
Žaluzije
Razsežnost pronicajoče svetlobe, igra senc ali popolna zatemnitev so možnosti, ki jih ponuja senčenje z žaluzijami.
Komarniki
Če želite imeti sočasno odprto okno in zaščito pred mrčesom, priporočamo vgradnjo komarnikov.
Zip Screen
Najdiskretnejši sistem senčenja s prosojnimi tkaninami, ki nudijo prefinjeno razmerje med prepuščanjem svetlobe in zaščito pred bleščanjem, vročino ter pogledi iz zunanjosti.
Polkna
Polkna so tradicionalno učinkovito senčilo, v nekaterih primerih pa so lahko tudi nepogrešljiva zaščita pred vrremenskimi vplivi in vlomi.
Okenske police
Okenske police izboljšajo videz oz. uporabnost okna.