Dodatki za okna - M Sora
Želim ponudbo
V M SORI vsak dan iščemo nove odgovore na funkcionalne ovire pri spreminjanju prostorov v prijetna stanovanja in navdihujoče poslovne prostore. Zaradi tegaje nastal kompetenten nabor izdelkov, s katerimi je mogoče izboljšati uporabno vrednost določenega tipa okna.

Stekla za okna
Steklo je dragocena plast med notranjostjo in zunanjostjo. To je eden od ključnih elementov doseganja udobja v nekem prostoru, saj po eni strani zagotavlja osnovno funkcijo okna, po drugi strani pa skrbi za vrsto drugih pomembnih učinkov - od zastiranja pogledov do varčevanja z energijo in zaščite pred hrupom.
Ornamentna stekla
Z ornamentnimi stekli dodatno polepšamo izgled oken oz. vrat, hkrati pa zmanjšamo možnost nezaželjenih pogledov sosedov v vaš dom.
Les
V M SORI izdelujemo okna iz okenskih profilov, ki so iz lepljenega lesa brez vidnega dolžinskega spoja. Uporabljamo kakovosten les smreke/jelke, macesna, hrasta, merantija in bora.
Okovje
V M SORI serijsko vgrajujemo kakovostno okovje uglednega evropskega proizvajalca. Okovje omogoča enoročno odpiranje po vertikalni in horizontalni osi. Nudimo vam tudi možnost vgradnje varnostnega (WK1, WK2) in skritega okovja.
Površinska obdelava
Proces lakiranja je večstopenjski, strojno nadzorovan in temeljit. Sodobna lakirnica varuje okolje pred nepotrebnimi obremenitvami.
Tesnila
Tesnjenje oken ni pomembno samo zaradi varčevanja z energijo, ampak tudi zaradi zaščite pred vročino, vlago, hrupom in prašnimi delci ter nenazadnje pred prepihom.
Odkapni profil
Z vgradnjo odkapnega profila na spodnji del okenskega okvirja zaščitimo najbolj izpostavljene dele okna pred neugodnimi vremenskimi vplivi.
Kljuke za okna
Za lažjo odločitev lahko na tej strani enostavno preverite tudi izgled izbrne pololive na vašem oknu.
Križi
V M SORI vam nudimo pestro izbiro okrasnih križev za okna.
Rolete
Rolete spadajo med senčila, s katerimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, poleg tega pa nam nudijo še dodatno zvočno in toplotno izolacijo.
Žaluzije
Izbirate lahko med različnimi širinami in barvami lamel.
Komarniki
Če želite imeti sočasno odprto okno in zaščito pred mrčesom, priporočamo vgradnjo komarnikov.
Zip Screen
Zunanje screen senčilo ZIP SCREEN je senčilo iz blaga v kompaktni zunanji omarici (nadometna ali podometna izvedba). Omogoča delno zatemnitev in pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora.
Polkna
Polkna so tradicionalno učinkovito senčilo, v nekaterih primerih pa so lahko tudi nepogrešljiva zaščita pred vrremenskimi vplivi in vlomi.
Okenske police
Okenske police izboljšajo videz oz. uporabnost okna.
NETIChome
NETIChome® je najbolj zmogljiva, zanesljiva, cenovno dostopna in ekološko prijazena rešitev Pametne hiše, ki zagotavlja udobje in varnost. Rešitev NETIChome® je brezžična kar pomeni, da se vaš dom lahko spremeni v popolni Pametni dom brez kakršnihkoli gradbenih posegov.