Želim ponudbo

Vrata po vaši meri

Vrata so tisti element vašega doma, ki zaokroži celoto. Skupek funkcionalnosti in dekorativnih razsežnosti, ki jih lahko izberete sami. Naši mojstri pomagajo pri vseh fazah izbire – svetujejo, izmerijo, izdelajo, dostavijo in montirajo kakovostna in estetsko dovršena vrata, skladna z vašim domom in željami.

Naročniška proizvodnja omogoča uresničitev mnogih želja.

Kombinacija stekla in lesa nudi moderen izgled in veliko obstojnost vhodnih vrat.

Lesena vhodna vrata TREND RUSTICO so aplicirana z lamelami iz masivnega hrastovega lesa na zunanji strani okvirja in krila.

V tej preobleki ustvarijo poseben videz, ki ga lahko nudi samo naraven oljen les.

Inovativna notranja vrata z nevidnim aluminijastim podbojem in krilom v ravnini stene.

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov ali nasvet glede izvedbe del? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri odločitvi, ki pomembno vpliva na kakovost bivanja. Pokličite 04 50 50 200!

Krediti in subvencije

Olajšajte si nakup z izjemnimi pogoji financiranja, ki jih omogoča banka Sparkasse ter krediti in subvencije Ekosklada.

Katalog izdelkov

S pomočjo informativnega kataloga bo vaša odločitev hitrejša in preprostejša. Izbirate lahko med različnimi katalogi naših izdelkov in storitev.

Informativna ponudba

Želite prejeti neobvezujočo ponudbo? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Strokovnjak odgovarja

Kako preprečiti rosenje na okenskem steklu?
Kako izolirati preklado pod zunanjimi senčili?
Kakšna vhodna vrata lahko vgradimo v pasivno hišo?

Potrebujete nasvet?

Brezplačne e-novice

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!

Zadnje novice iz M SORE

  • 09.06.2017
    V soboto, 3. junija 2017 smo v Mizarstvu M SORA organizirani 2. Tišlerski dan. Dan je bil namenjen zaposlenim in njihovim družinskim članom. Skupaj smo preživeli čudovito popoldne. Se vidimo na nasladnjem Tišlerskem dnevu!
  • 02.06.2017
    Območna gospodarska zbornica za Gorenjsko je v četrtek, 1. junija 2017 na dnevu Inovativnosti na Bledu že petnajstič nagradila najboljše inovacije v regiji. Na razpis je prišlo dvanajst prijav inovacij, od njih so petim podelili zlata priznanja, trem srebrna in trem bronasta.
  • 05.05.2017
    Evropske poslovne nagrade ali European Business Awards – EBA se od leta 2007 podeljuje evropskim podjetjem za njihovo poslovno prodornost in etiko v evropski poslovni skupnosti ter najbolj izstopajočim primerom uspešnih podjetij ali podjetnikov iz 34 evropskih držav. M SORA je letos prejela nagrado za nacionalnega zmagovalca v kategoriji Okoljska in trajnostna naravnanost (The Award for Environmental & Corporate Sustainability).