NETIChome - M Sora
Želim ponudbo
NETIChome® je najbolj zmogljiva, zanesljiva, cenovno dostopna in ekološko prijazena rešitev Pametne hiše, ki zagotavlja udobje in varnost.
Rešitev NETIChome® je brezžična kar pomeni, da se  vaš dom lahko spremeni v popolni Pametni dom brez kakršnihkoli gradbenih posegov.

Rešitev NETIChome® je sestavlejna iz osnovne enote NETIC®  in različnih brezžičnih krmilnih modulov za upravljanje svetilk, ogrevanja, senčil, kamer itd.
NETIChome®
sistem omogoča tudi kreiranje scenarijev, urnikov, dogodkov in obveščanje. Z NETIChome® mobile programsko aplikacijo lahko preko katerikoli iOS in Android naprave upravljate vaše dom tudi na daljavo.

Povezani z vašim domom

NETIC povezan v Vašem domu. NETIC povezuje module z vhodnimi signali in komandami (tipke, senzorji temperature, vlage, osvetljenosti, gibanja, odprtosti vrat in oken, varnostne kamere, mobilne naprave, računalniki, itd …) z moduli z izhodnimi signali (svetilke, sirene, ogrevanje-ventili in črpalke, vtičnice, senčila, itd …) . Preko NETIC-a in interneta, storitev v oblaku zagotavlja oddaljen dostop do Vašega pametnega doma.