Okna - M Sora
Želim ponudbo

Slovenska okna vrhunske kakovosti

Ker nam vaše zadovoljstvo pomeni največ, smo v podjetju M SORA poskrbeli, da vam prihranimo nekaj nepotrebnih klicev z možnostjo vpogleda v status vseh oddanih naročil na enem mestu. 

Kadarkoli in kjerkoli!

Trajnostno poslovanje v M SORI: lesene skodelice

V M SORI Mizarstvo smo za vse zaposlene pripravili lesene skodelice pa pitje kave in drugih toplih napitkov. Z lesenimi skodelicami si močno želimo zmanjšati porabo plastike in tako prispevati k ekološkim ciljem krožnega gospodarstva. Verjamemo, da bomo s to skodelico iz orehovega lesa prispevali k boljšemu počutju vseh nas.

Lesene kljuke

Lesenim oknom se je pridružila nova, edinstvena in EKSKLUZIVNA LNIJA LESENIH DODATKOV - KLJUK. Nepogrešljiv dodatek vsakemu oknu, balkonskim vratom ali panoramskim drsnim stenam, na prvi pogled nekaj samoumevnega, pa vendar ni ravno tako.

 • Po novem lahko izberete leseno kljuko, ki je usklajena z barvo lesa notranjosti okna (in vašega pohištva).
 • Je unikatna in delno ročno izdelana.
 • Tehnične lastnosti in funkcionalnosti so popolnoma enake klasičnim kljukam.
 • Lesena kljuka je kompatibilna z vsemi okni iz ponudbe.
 • Slovenski razvoj in izdelava.

Za več informacij ali povpraševanje nam pišite na okna@m-sora.si ali vprašajte našega svetovalca ob obisku salona M Sora (Ljubljana, Žiri).

Eko sklad tudi v letu 2021 nadaljuje z dodeljevanjem nepovratnih finančnih spodbud občanom za obnovo starejših stanovanjskih stavb.

V UL RS št. 37/2019 z dne 10.6.2019 je bil objavljen nov javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb 74SUB-OB19. 

Eko subvencije je mogoče pridobiti tudi pri menjavi starega stavbnega pohištva z novimi energijsko učinkovitimi lesenimi okni M SORA 

Vabljeni k branju bloga M SORA!

Na blogu vse o oknih, njihovem razvoju in trendih.
Blog je namenjen ozaveščanju širše javnosti o lesenih oknih, oknih prihodnosti in razvojnih projektih. 

M SORA vam ponuja možnost vgradnje oken ali panoramskih sten v steno objekta, pri čemer se profil okna skoraj v celoti skrije. Takšna vgradnja omogoča izboljšano energetsko učinkovitost. Toplotna prehodnost tako vgrajenega okna je približno 15% manjša kot pri normalno vgrajenem oknu. Hkrati je zaradi povečanja steklenih površin tudi videz tako vgrajenih oken oz. panoramskih sten privlačnejši.
Lesena okna so bila od nekdaj odlična izbira. Lesena okna dihajo, varčujejo z energijo, prostoru dajejo plemenit videz in nas v trajanju lahko celo nadživijo. Vsako okno M SORA gre skozi zapleten in skrbno nadzorovan proces sestavljanja, ki vam zagotavlja da bo vaše okno vir prijetnega in zdravega bivanja, vaš prostor bo z njimi pridobil na optimalni osvetljenosti in energetski učinkovitosti.

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov ali nasvet glede izvedbe del? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri odločitvi, ki pomembno vpliva na kakovost bivanja. Pokličite 04 50 50 230!

Preverite delovni čas prodajnih salonov po Sloveniji!

V preteklih letih nam je zaupalo veliko lastnikov stanovanjskih hiš in poslovnih objektov. Ponosni smo, da naša okna, vrata in panoramske stene nudijo udobje in zaščito številnim domovom v Sloveniji in v tujini.

Krediti in subvencije

Olajšajte si nakup z izjemnimi pogoji financiranja, ki jih omogoča banka Sparkasse ter krediti in subvencije Ekosklada.

Katalog izdelkov

S pomočjo informativnega kataloga bo vaša odločitev hitrejša in preprostejša. Izbirate lahko med različnimi katalogi naših izdelkov in storitev.

Strokovnjak odgovarja

Kako preprečiti rosenje na okenskem steklu?
Dvoslojno ali troslojno izolacijsko steklo?

Potrebujete nasvet?

Informativna ponudba

Želite prejeti neobvezujočo ponudbo? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Dobavni rok

Dobavni rok za okna je znan ob potrditvi vašega naročila.

Brezplačne e-novice

Prijavi

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!

Zadnje novice iz M SORE

 • 30.04.2022
  V zadnjem tednu aprila smo se udeležili sejma ARCHITECT@WORK v Münchnu.Posebnost tega sejma je, da je namenjen izključno arhitektom.
 • 06.04.2022
  Z veseljem vas obveščamo, da je danes zaživel nov slovenski podkast Hiša, ki ga bodo vodili sodelavci M Sore Barbara Šubic, Liza Križnar, Aleš Ugovšek in Boris Štrakl.
 • 26.03.2022
  Vabimo vas, da nas obiščete v razstavnem prostoru na Sejmu Dom, ki bo potekal od 6. - 10. aprila 2022 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.