Tokrat se bomo posvetili temi Kakovost v gradnji in sodelovanje z različnimi deležniki v teoriji in praksi. Na dogodku bodo primere iz teorije in prakse predstavili strokovnjak iz Zavoda za gradbeništvo Slovenije, arhitekti, izvajalci, proizvajalci ter nadzornik gradnje.

Program dogodka:

9.30 – Zbiranje in druženje ob kavi
10.00 – Uvodni pozdrav (Aleš Dolenc, Barbara Šubic, M Sora)
10.10 – Kako širok je prepad med teorijo in prakso? (Friderik Knez, ZAG)
10.30 – Od ideje do resničnosti: Razkritje razvojnega potovanja in njegovega vpliva na oblikovanje (Tina Rugelj, Studio Tina Rugelj architecture + design)
10.50 – Upam si sanjati – testiranje mej mogočega (Anže Koren, Studio.a+v)
11.10 – Odmor
11.30 – Hudič v detajlih in brezčasni kompromisi (Tomaž Mali, M Sora)
11.50 – Gradnja mostov skozi pogovor: Premostitev vrzeli med načrtom in resničnostjo – (izvajalec: Marko Bernik, AS INVEST d.o.o. ter nadzornik gradnje; Vilko Lovšin, KLINVEST d.o.o.)
12.20 – Zaključni “wrap up”
12.30 – Pogostitev, ogled proizvodnje M Sora oken​

“Hudič je v detajlih” – pričakujete lahko konkretne primere, razkrite napake, iskanje kompromisov ter napotke za načrtovanje za izogib napakam.

Za uvod v letošnjo temo vas vabimo k poslušanju nove epizode podkasta Hiša o gradnji v teoriji in praksi, ki smo ga posneli z gostom Friderikom Knezom. Vabljeni k poslušanju in najlepše vabljeni na dogodek M SORA Z IN ZA ARHITEKTE na katerega se lahko prijavite s klikom na spodnji prijavni obrazec.

PRIJAVA NA DOGODEK

Vas zanima, kako je bilo lani na dogodku M SORA Z IN ZA ARHITEKTE 2022? Preverite na spodnji povezavi.

Za ogled videoposnetka morate sprejeti marketinške piškotke.