Želim ponudbo

Slovenska okna vrhunske kakovosti

Vrhunska okna si zaslužijo vrhunsko storitev! Naši mojstri priporočajo tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna M SORA, izdelana izključno iz domačega lesa, ki bodo dopolnila vaš osebnostni stil in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije.

Preko javnega glasovanja v 1. krogu, je podjetje M SORA prejelo najvišje število glasov med Slovenskimi podjetji in pridobilo naziv Nacionalni zmagovalec (National Public Champion). S tem se je kot edino preostalo slovensko podjetje uvrstilo v zaključni del tekmovanja, v katerem bo do 27. aprila 2017 potekalo finalno glasovanje za 34 nacionalnih zmagovalcev iz evropskih držav. Med njimi bo na podlagi števila glasov izbrano podjetje, ki bo pridobilo naziv Evropskega zmagovalca (European Public Champion).

"Okna niso zgolj kos pohištva. So naš stik z zunanjim svetom in v veliko primerih edini del, s katerim naše stanovanje res diha. Okna okvirjajo naš pogled na svet in so tista, ki v naše stanovanje vnašajo sveže vetrove."

Pripravili smo nov katalog OKNA 2016.

Elektronsko verzijo kataloga si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Okno Udobje Optimo XLS sestavlja kombinacija lesa in aluminija, zaznamuje pa ga optimalna kombinacija med visoka toplotna učinkovitostjo, privlačnim videzom in dostopno ceno. Udobje Optimo XLS je vitkejša različica okna Udobje Optimo XL, prav tako s poravnanimi linijami lesenega okenskega profila na notranji strani ter aluminija na zunanji. Slednje ponazarjata črki L (»Line«) in X (»Xclusive«), črka S pa označuje njegovo vitkost (»Slim«)

M SORA vam ponuja možnost vgradnje oken ali panoramskih sten v steno objekta, pri čemer se profil okna skoraj v celoti skrije. Takšna vgradnja omogoča izboljšano energetsko učinkovitost. Toplotna prehodnost tako vgrajenega okna je približno 15% manjša kot pri normalno vgrajenem oknu. Hkrati je zaradi povečanja steklenih površin tudi videz tako vgrajenih oken oz. panoramskih sten privlačnejši.

Lesena okna so bila od nekdaj odlična izbira. Lesena okna dihajo, varčujejo z energijo, prostoru dajejo plemenit videz in nas v trajanju lahko celo nadživijo. Vsako okno M SORA gre skozi zapleten in skrbno nadzorovan proces sestavljanja, ki vam zagotavlja da bo vaše okno vir prijetnega in zdravega bivanja, vaš prostor bo z njimi pridobil na optimalni osvetljenosti in energetski učinkovitosti.

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov ali nasvet glede izvedbe del? Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri odločitvi, ki pomembno vpliva na kakovost bivanja. Pokličite 04 50 50 200!

Preverite delovni čas prodajnih salonov po Sloveniji!

V preteklih letih nam je zaupalo veliko lastnikov stanovanjskih hiš in poslovnih objektov. Ponosni smo, da naša okna, vrata in panoramske stene nudijo udobje in zaščito številnim domovom v Sloveniji in v tujini.

Vrhunska okna si zaslužijo vrhunsko storitev! Naši mojstri priporočajo tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna M SORA, izdelana izključno iz domačega lesa, ki bodo dopolnila vaš osebnostni stil in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije.

Oglejte si predstavitveni video M SORE.

Projekti: WINTHERWAX, ReWin, CaReWood, Eco-innovation, Določanje ključnih lastnosti kvalitete stavbnega pohištva z inovativnimi pristopi, ENERGYViLLab, EURL3A

Sodelovanja: Biotehniška fakulteta – Oddelek za lesarstvo, Univerza na Primorskem – Inštitut Andrej Marušič, Zeleno omrežje Slovenije, Game of Woods

Certifikati: CE, ift-FEM certifikat

 

Krediti in subvencije

Olajšajte si nakup z izjemnimi pogoji financiranja, ki jih omogoča banka Sparkasse ter krediti in subvencije Ekosklada.

Katalog izdelkov

S pomočjo informativnega kataloga bo vaša odločitev hitrejša in preprostejša. Izbirate lahko med različnimi katalogi naših izdelkov in storitev.

Strokovnjak odgovarja

Kako preprečiti rosenje na okenskem steklu?
Kako izolirati preklado pod zunanjimi senčili?
Kakšna vhodna vrata lahko vgradimo v pasivno hišo?

Potrebujete nasvet?

Informativna ponudba

Želite prejeti neobvezujočo ponudbo? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Dobavni rok

Lesena okna v roku 60 dni.
Alu les okna v roku 60 dni.

Brezplačne e-novice

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!

Želite prejemati aktualna obvestila o akcijah in novostih? Naročite se na brezplačne e-novice!

Zadnje novice iz M SORE

  • 06.04.2017
    Bili smo na otvoritvi razstave slovenskega industrijskega oblikovanja in arhitekture inovativnih izdelkov Slovenia Design Showroom Milano 2017. Na razstavi tudi okno M SORA VIZIJA XL.
  • 29.03.2017
    M SORA je bila tudi letos med razstavljalci sejma DOM. Sejem je od 7. do 12. marca 2017 potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu smo premierno predstavili dvižno-drsno steno na elektro pogon e-Power.
  • 13.03.2017
    Pretekli teden, v času sejma DOM Ljubljana, je v M SORI potekalo žrebanje prejetih anket naših kupcev. Peverite, kdo vse so tokrat prejemniki praktičnih nagrad podjetja M SORA.